torsdag 18. april 2013

Selge det som selge vil

Syntes denne anonsen i dagens Dagbladet var oppsiktsvekkende. 

Bilde tatt av Yousef Assidiq

(PS: Hitlers fødselsdag)






















Kunne Dagbladet reklamert for Vigrid eller ifra den ytterligående muslimske gruppen Profetens Ummah? Tror neppe det...

Målet til SIAN er å forby islam som praktiserende religion i Norge. De velger samtidig å bruke ytringsfriheten som maske for sin sak. Vi er enige om at ytringsfrihet er en menneskrettighet. Men er det bra å bruke menneskerettighetene på en måte som krenker andres rettigheter? 

Ikke nok med at de vil forby en religion. Flere på SIANs nettsider har i tillegg vist sin støtte til selveste ABB. Dette er en organisasjon der lederen har sagt at alle muslimer bør få de Allah-infiserte hjernene sine desifisert med salmiakk. 

Ja det er ytringsfrihet i dette landet (og godt er det), men skal vi akseptere alt? Jeg syntes denne anonsen utrykker hat og frykt. Er det virkelig greit å reklamere for organisasjoner som tydelig viser at enkelte grupper i samfunnet er mindre verdt enn andre? Ligger det noen skjulte intensjoner her, eller er Dagbladet rett og slett så desperate ette penger?

Hvilken reaksjon hadde en slik anonse fått mon tro?






















Dersom du kritiserer jøder blir du øyeblikkelig kalt for anitsemittist. Dagbladet ville for eksempel aldri publisert en anonse som oppfordet til hat mot jøder eller jødedommen. Men muslimer derimot, de liker media og hetse med. Dette selger!

Det nederste bilde hentet ifra: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/644226_10201090477643372_2087620095_n.jpg

Anbefalt kronikk i NRK skrevet av Yousef Assidiq: http://www.nrk.no/ytring/hatefull-reklame-i-dagbladet-1.10992780



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar